Danmark

 
 
Igår landade vi här i Danmark, där vi ska vara i en hel månad på praktik. Jag kommer att använda detta som en liten dagbok under tiden jag och Eskil spenderar här.
 
Igår började vi våran resa hit, med flyg till stockholm och sen vidare till köpenhamn, sedan tåg till Sorø. Bor på ett enklare vandrarhem/elevhem tillsammans med en hel del andra elever, vi har inte sett så mycket av dem, men vi vet att dom finns här iaf. Att försöka förstå vad de gröttalande människorna säger är ett himla svårt uppdrag, går bättre och bättre men man känner sig verkligen som ett vandrande frågetecken.. 
 
Idag var vi på våran praktikplats som alltså är ett ålderdomshem. Vi fick planering för hela tiden vi ska vara här och de lättade verkligen på alla funderingar man hade, kommer berätta mer allt efter som. 
Vi var även och fixade ett "busskort" som vi tycker ser ut ungefär som ett pass, med bild och hela köret.. Så att vi ska ta oss till och från jobbet på ett simplare sätt än att cykla 8km varje dag, haha. De verkar cykla mycket mer här än hemma!
 
Snart ska vi ta våra cyklar, haha.. och fara på "supermarket" och handla oss frukost och liknande för att överleva.. Imorgon börjar de riktiga allvaret med hela resan. 
 
0 kommentarer